PSG soetas oma ridadesse talendika sakslase

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thilo Kehrer
Thilo Kehrer Foto: RHR-FOTO / imago/RHR-Foto

Paris Saint-Germain otsustas oma meeskonda tuua juurde Saksamaa ühe talendikama noore kaitsemängija, kelleks on 21-aastane Thilo Kehrer.

Kehrer mängis siiani Saksamaa Bundesliga meeskonnas Schalkes, kuid PSG otsustas noore kaitsja 37 miljoni euro eest oma ridadesse värbata. Kehrer sõlmis Prantsusmaa tippmeeskonnaga viie aasta pikkuse lepingu.

«Kõik Euroopas teavad, kui tugev klubi PSG on. Lisaks sellele on kogu see projekt tõeliselt huvitav. Ma ei suuda hetkel välja mõelda paremat meeskonda ja kohta, kus oma arengut jätkata ja jõuda oma eesmärkidele lähemale,» vahendab BBC Kehreri sõnu.

Kehrer tegi Bundesligas debüüdi juba aasal 2016, lisaks sellele kuulus ta 2017. aastal Saksamaa U21 koondise ridadesse, kui koondisega tuldi Euroopa meistriteks. Nüüd kannab Kehrer U21 koondise kaptenipaela.

Kehrer on tulnud läbi Schalke noorteakadeemiast, kus treener Norbert Elgerti käe all on sirgunud jalgpallimaailma tipptegijateks näiteks Leroy Sane, Ilkay Gündogan, Manuel Neuer, Mesut Özil ja Julian Draxler.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles