Selgus, kas De Bruyne vajab operatsiooni või mitte

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin De Bruyne
Kevin De Bruyne Foto: Martin Rickett / PA Wire/PA Images / Scanpix

Manchester City belglasest jalgpallur Kevin De Bruyne vigastas hooajaeelsel treeningul karmilt põlve, mis tähendab tema jaoks pikemat vigastuspausi. Täna selgus, et belglane siiski operatsiooni ei vaja.

Kui algselt pärast vigastuse saamist arvati, et põlvesidemete vigastus on selline, millega De Bruyne peab operatsioonile minema, siis viimased uuringud Barcelonas näitasid, et olukord on siiski kardetust natuke parem ja belglane pääseb operatsioonist.

De Bruyne on korra sarnase vigastuse saanud, hooajal 2015/2016 oli ta eemal üle kahe kuu, kuna vigastas samuti põlve ja hüppeliigest. Ka sel korral ennustatakse belglasele vigastuspausi umbes kahe kuu jagu.

Manchester City peatreener Pep Guardiola jaoks pole tegu maailma lõpuga ja belglane peaks saama vajaliku aja taastumiseks. City'l on keskväljale võimalik panna Bernardo Silva, David Silva, Riyad Mahrez ja Ilkay Gündogan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles