Veerand sajandit Juventuses veetnud poolkaitsja teatas lahkumisest

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Claudio Marchisio
Claudio Marchisio Foto: Giorgio Perottino / REUTERS

Itaalia poolkaitsja Claudio Machisio on pärast 25-aastast perioodi Juventuses lõpuks klubist lahkumas.

Nii Marchisio kui ka Juventus nõustusid tingumustega, et 32-aastane itaallane lahkub meeskonnast, kuigi ametlikult oleks pidanud leping lõppema aastal 2020. Marchisio mängis Juventuse särgis 389 korda, võites selle ajaga seitse liiga tiitlit ja lisaks sellele tuli ka neljal korral Itaalia karikavõitjaks.

Marchisio ise avaldas pildi, kus ta väikese poisina mängib Juventuse särgis ning lisas juurde: «Ma ei suuda lõpetada selle pildi vaatamist ja neid triipe särgil, millega koos kujundasin ma oma elu jalgpallurina. Ma armastan seda särki vaatamata kõigele.»

Juventus kirjutas oma kodulehele: «Meie jaoks on see puhas rõõm jälgida Marchisiot ka edaspidi, ükskõik millises särgis ta ka ei mängiks. 25 aastat on möödunud päevast, kui Claudio pani meie klubi särgi selga. Ta oli kõigest 7-aastane, kuid juba siis oli tal uskumatu tahtmine esindada oma koduklubi.»

«Tema unistus oli sel ajal kanda seda sama särki tuhandete fännide ees, võidelda kõige väärtuslikumate autasude nimel, mida see kaunis mäng pakub. Juba väiksena, oli tema pea täis vägevaid unistusi,» kirjutas Juventuse koduleht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles