PM Saksamaal. Ogier leidis riskantse viisi, kuidas Tänaku liidrikohta ohustada (1)

Karl Mihkel Eller, Bostalsee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: EIBNER/Alexander Neis / imago/Eibner

Ott Tänaku ja Martin Järveoja peamine konkurent Saksamaa rallil on Sebastien Ogier, kes loodab päeva teisel poolel nii-öelda piiri peal sõitmisega Eesti ekipaažiga vahet vähendada.

«Otiga pole vahe vähenenud, see vähenes hoopis vales suunas,» märkis Ogier, kes kaotab Tänakule 14,1 ja edestab kolmandal kohal olevat Jari-Matti Latvalata 27,7 sekundiga. «Meil on veel pikk tee minna. Usun, et suudan päeva esimesest poolest õppida ning vaatame, kas suudame midagi muuta.»

Mida täpsemalt muuta? «Ma ei tea, kas saame autost veel midagi välja pigistada. Praegu on sellega hea sõita. Sõidan juba niigi piiri peal, see pole lihtne, aga võib-olla suudan igal pool juba piiri peal sõita. See on väga keeruline, sest ma ei taha lolle vigu teha,» andis Ogier mõista, et kavatseb Tänakut surve all hoida.

Saksamaa ralli jätkub juba kell 16.08, kui on kavas Arena Panzerplatte kiiruskatse teine läbimine. Võistluspäeva lõpuni jääb neli kiiruskatset. Üldseis pärast 11. katset: 1. Tänak, 2. Ogier +14,1, 3. Latvala 41,8, 4. Thierry Neuville +41,9, 5. Dani Sordo +43,7, 6. Esapekka Lappi +49,8.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles