Postimehe video: üks õnnetu kurv lõpetas kahe Tänaku konkurendi teekonna

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saksamaa ralli teine päev ei olnud M-Spordi sõitja Elfyn Evansi jaoks absoluutselt edukas. Hommikustel katsetel oli ta hädas kiiruse leidmisega ja lõpetuseks sõitis ta hommikusel viimasel katsel suurel kiirusel teelt välja. 

Evans oli küll langenud üldarvestuse seitsmendale kohale, kuid kaotus kolmandal kohal olevale Thierry Neuville'ile oli vaid 14,4 sekundit. 11. kiiruskatsel kaotas Evans aga kruusases paremkurvis juhitavuse ning sõitis välja. 

Kuigi britt üritas sõitu jätkata, oli esimene vasak ratas purunenud ja jätkamine võimatu. Evans ja kaardilugeja Daniel Barritt küll üritasid küll purunenud ratast auto alt kätte saada, kuid kasu üritustest ei olnud. 

 

Möödusid tunnid, kui õnnetu kurv võttis võimaluse ka Citroeni piloodilt Craig Breenilt. Siiski proovis iirlane ilmselgelt purunenud vedrustusega lõpuni sõita, kaotades katse lõpus +1.23,9. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles