Liliu kübaratrikk tõi Kaljule taas kindla võidu

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liliu
Liliu Foto: Mihkel Maripuu

Täna toimunud Eesti jalgpalli meistriliiga ainsas kohtumises alistas Nõmme Kalju 3:0 Paide Linnameeskonna. Kalju jätkab endiselt tabeli liidrina.

Kalju kooseisus oli võrreldes tavapärasega ka mõned muudatused – põhimeestest olid puudu Andri Markovitšja Rimo Hunt. Pärast karikamängus saadud rasket võitu FC Kuressaare üle oli vaja Kaljul taas enesekindlust koguda.

Võrreldes karikamänguga oli meeskonnas tagasi ründaja Liliu, kes tänase mängu ka ära otsustas. 22. minutil avas Liliu skoori, kui suurepärase otse õhust tehtud löögi suunas Kalju ründaja kindlalt värava nurka.

Esimese poolaja esimesel lisaminutil pääses Liliu palliga jooksma, mängides osavalt üle nii Paide keskaitsjad kui ka väravavahi. Nii viis Liliu Kalju poolajale vastu turvalises eduseisus. Mängu lõpliku saatuse otsustas brasiiliast pärit ründaja teise poolaja alguses, kui peaga löödud värav Kalju 3:0 juhtima viis.

Premium liigat juhib Kalju nüüdseks 57. punktiga, kusjuures siiani pole tunnistatud ühtegi kaotust. Teisel kohal on hetkel Flora 49. punktiga, kellel kaks mängu vähem peetud. Paide jätkab liigas 27. punktiga kuuendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles