PM Saksamaal. Kas Sordo peab kartma Hyundai tiimikäsklusi?

Karl Mihkel Eller, Bostalsee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dani Sordo
Dani Sordo Foto: EIBNER/Alexander Neis / imago/Eibner

Ott Tänaku selja taga käib Saksamaa rallil tihe võitlus - viimase päeva eel on teisel kohal hispaanlane Dani Sordo, kes kaotab eestlasele 43,7 sekundiga. Edu tiimikaaslase, neljandal kohal oleva MM-sarja üldliidri Thierry Neuville'i ees on 8,8 sekundit. 

Kui palju peaks Sordo kartma homse eel aga tiimikäsklusi, et Neuville temast ettepoole kerkiks?

«Ma ei taha tiimikäsklustest rääkida. Üritan rallit sama palju nautida nagu täna ning vajutada. Võitlus on tihe - võid olla teine, võid olla kuues.»

Sordo sõnul polnud täna perfektne päev. «Eile olime kuuendal kohal, aga täna oleme juba konkurentsis. Jari-Matti on mulle väga-väga lähedal, aga üritan talle homme kõva lahingu anda. Ma ei taha palju kohtadele mõelda, tahan sõita!»

Neuville tunnistas Postimehele, et pole tänase päeva jooksul suutnud oma kiirust leida. «Võib-olla just seepärast on raske, et meie peas kummitab mõte, et me ei tohi ühtegi viga endale lubada, oleme ikkagi MM-sarja üldliidrid. Homme peame kindlasti Lappi selja taga hoidma ning võib-olla suudame leida mingi võimaluse kiiruse arendamiseks.»

Punktikatse? «Seda asja me veel vaatame,» muigas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles