Toyota spordidirektor: ma ei tea, kuidas Ott seda teeb, aga ei peagi teadma

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaj Lindström on vahetanud kaardilugeja vormi spordidirektori oma vastu.
Kaj Lindström on vahetanud kaardilugeja vormi spordidirektori oma vastu. Foto: Toyota GAZOO Racing

Toyota spordidirektor Kaj Lindström kinnitas, et Ott Tänakul võib olla viimase päeva eel turvaline edumaa, aga siiski on ees veel 70 kilomeetrit. Ometi usub Toyota eestlase võiduvõimalustesse täielikult.

"Ta on olnud silmapaistev terve nädalavahetuse. Eile oli keerulisem päev kui reede, kuid ta suutis eduseisu hoida. Ma ei tea, kuidas ta seda teeb, aga ma ei peagi teadma,» rääkis Lindström WRC All Live eetris.

Eriti põnev on lahing aga Hyundai meestega, sest Jari-Matti Latvala kaotab teisel kohal olevale Dani Sordole kõigest 0,8 sekundiga.

«Muidugi tahame mööda saada. 0,8 sekundit on väga tehtav, aga Dani on olnud väga tugev. Samal ajal on EP (Esapekka Lappi) ja Neuville'i (Thierry Neuville'i) vahe väike, loodame, et Neuville läheb suuremat kala püüdma ning saame temast mööda.»

Lappi suurim vaenlane on aga tema ise. «Kõik on tema peas kinni, ta mõtleb, et on teinud siin vigu. Usun, et ta tundis ennast juba mugavamalt ja ta teab täna, mida ta tegema peab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles