Blogi: rabedusest üle saanud Kontaveit alustas New Haveni turniiri keerulise võiduga (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Eric Bolte / Eric Bolte-USA TODAY Sports/Sipa USA

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 30.) alustas New Haveni tenniseturniiri võidukalt. Algul pidanuks eestlanna kohtuma hollandlanna Kiki Bertensiga (WTA 17.), kellele ta alles eelmisel nädalal Cincinnati turniiril kaotas. Bertens aga loobus viimasel hetkel mängimast ja nii tuli eestlanna vastaseks «õnnelik kaotaja» ehk kvalifikatsioonis mänginud prantslanna Pauline Parmentier. Avaseti kaotas Kontaveit 3:6, tehes seal koguni 23 lihtviga ja vaid seitse äralööki. Teises setis toimus murre seisul 2:2, kui Kontaveit murdis Parmentier' servi ja võitis neli geimi järjest, sett kuulus talle 6:2. Kolmandat setti alustati järjestikuste servimurretega, kuid siis haaras Kontaveit ohjad enda kätte, võitis lõpuks 6:2 ja jõudis 16 parema sekka. Seal on tema vastaseks maailma edetabelis 72. kohal oleva Puerto Rico tennisist Monica Puig.

Enne mängu:

Cincinnatis jäi Kontaveit Bertensile alla kaheksandikfinaalis 3:6, 6:2, 3:6. Bertens (WTA 17.) alistas äsja aga Cincinnati turniiri finaalis maailma esireketi Simona Halepi 2:6, 7:6 (6), 6:2. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles