Mercedese pealik Wolff: Hamilton saab oma tätoveeringutest ebainimlikku jõudu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toto Wolff.
Toto Wolff. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Mercedese meeskonna pealik Toto Wolff usub, et Lewis Hamilton saab võrreldes teiste sõitjatega «erakordset jõudu» oma kehal olevate religioonselt inspireeritud tätoveeringutelt.

Neljakordne maaimameister Hamilton on ise kinnitanud, et usub religioonist tulevasse jõusse. «Ma ei ütle, et F1 on suremist väärt, aga sinu unistused, kirg ja eesmärgid võivad olla küll. Vormel 1 sarjas sõites võib minuga igahetk midagi juhtuda. Usun, et jumal valvab mind,» rääkis Hamilton Vormel 1 taskuhäälingus.

Ka Wolff toetab sellist arvamust, et tema kehal olevatest tätoveeringutest on kasu: «Lewisel on väga selge visioon asjadest, mida ta usub. See teebki temast kõige edukaima Vormel 1 sarja sõitja. Me peaksime seda nägema inspiratsioonina meie endi jaoks. See on uskumatu, kuidas ta suudab rasketel perioodidel leida ebainimlikku jõudu,» lausus Wolff.

«Tema usk annab talle sellist jõudu, mida tavalistel inimestel pole. Sealt, kus mina olen tulnud, olen õppinud olema selliste asjade puhul täiesti neutraalne. Ma ei saa hinnata inimest halvemaks või paremaks asja põhjal, mis aitab tal paremini esineda,» rääkis Wolff.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles