Red Bullist lahkunud Ricciardot hakkab asendama noor prantslane

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
22-aastane Prantsusmaa vormelisõitja Pierre Gasly on järgmisel hooajal Red Bulli põhisõitja.
22-aastane Prantsusmaa vormelisõitja Pierre Gasly on järgmisel hooajal Red Bulli põhisõitja. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images

Kuna Daniel Ricciardo otsustas, et uuel hooajal hakkab ta sõitma Renault meeskonnas, siis vajas Red Bull uueks hooajaks austraallase kohale asendust. Uuest hooajast sõidab Red Bullis Pierre Gasly.

22-aastane prantslane sõidab käimasoleval hooajal Vormel 1 sarjas Red Bulli tütarmeeskonnas Toro Rossos. Uuest hooajast liitub ta aga Red Bulli esindusvõistkonnaga. Varasemalt ootab teda Red Bullis ees teinegi noor sõitja Max Verstappen, kellega koos moodustatakse nooruslik kuid kiire võistkond.

«See on imeline võimalus minu karjääris. Minu ambitsioonid olidki teha suur samm edasi ja nüüd plaanin hakata sõitma ka etapivõitude peale. Pikas perspektiivis tahaksin olla ka üks MM-tiitli nõudlejatest,» rääkis Gasly BBC-le.

«Red Bulli eesmärk on olnud alati tipus olla. Võidelda etapivõitude ja MM-tiitli peale on Red Bulli meeskonna jaoks loogiline eesmärk ja sama soovin ka mina teha,» rääkis Gasly.

Gasly tegi debüüdi Vormel 1 sarjas alles eelmise aasta oktoobris Malaisias. Sel hooajal on ta suutnud aga juba koguda 26 punkti ning parima saavutusena lõpetas ta Bahreini GP neljanda kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles