Toyota meeskonna pealik: ootan, et Latvala õnn pöörduks ja ta tuleks maailmameistriks (4)

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari-Matti Latvala ja Tommi Mäkinen
Jari-Matti Latvala ja Tommi Mäkinen Foto: Karli Saul / SCANPIX

Jari-Matti Latvala teine hooaeg Toyotas ei ole olnud sugugi kergem kui esimene. Soomlast kimbutavad pidevalt erinevad probleemid, mis ei lase võidu peale sõita. Meeskonna pealik Tommi Mäkinen loodab, et ühel päeval Latvala õnn pöördub.

Latvala pidi ainukese Toyota meeskonna sõitjana Saksamaal tehnilistel põhjustel katkestama. «Mingi hüdrauliline probleem kustutas tema võimalused sõita võidu. Elektroonilise probleemi tõttu kadus õlisurve, mille tõttu pidi ta kasutama manuaalset süsteemi käikude vahetamiseks. Järjepanu tekkinud probleemide tõttu tuli tal katkestada,» lausus Mäkinen WRC kodulehele.

«Meil on Jari-Mattist väga kahju. Sellised asjad juhtuvad temaga liiga tihti. Ootame ja loodame, et tema õnn pöörduks ja ta saaks ühel päeval maailmameistriks tulla,» rääkis Mäkinen.

Latvala on sel hooajal pidanud katkestama kolm rallit, kuid tegelikult on korralikud tulemused kirjas vaid Monte-Carost ja Soomest, kust õnnestus lõpetada kolmandal kohal. Ebaõnne kõrval on sel hooajal teinud soomlane ka palju sõiduvigu.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles