Kalev/Cramo sõlmis lepingu noore valgevenelasega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksim Salash.
Maksim Salash. Foto: BC Kalev/Cramo Facebook

BC Kalev/Cramo meeskond sõlmis tulevaks hooajaks lepingu noore valgevenelase Maksim Salashiga.

22-aastane 206 sentimeetri pikkune ääremängija mängis veel möödunud hooajal Tmoki-Miski võistkonnas, mis osales sarnaselt Kalevile ka VTB ühisliigas. Salash käis platsil 24 kohtumises, kusjuures tegi ta kaasa ka mõlemad kohtumised Kalev/Cramo vastu.

Valgevene meistervõistkonnas mänginud Salash sai VTB ühisliigas keskmiselt väljakule 14 minutiks, viskas 4,5 punkti ja võttis 2,3 lauapalli. Kalev/Cramo vastu olid kahe mängu keskmised näitajad vastavalt 5,5 punkti ja 1,5 lauapalli. Valgevene meistriliigas näitas noormees aga tunduvalt vägevamaid numbreid, visates hooaja jooksul keskmiselt 16,4 punkti ja võttes 8,8 lauapalli, vahendab Kalev/Cramo kodulehekülg.

Kalev/Cramo on nüüdseks sõlminud lepingu kümne mängijaga, enne Salashi olid lepingud sõlminud juba ka Martin Dorbek, Erik Keedus, Madis Soodla, Tanel Sokk, Kristjan Kitsing, Janari Jõesaar, Chavaughn Lewis, Branko Mirkovic, Reggie Lynch.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles