Eesti võimas rünnak või Iisraeli tugev vastuvõtt?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise nurgaründajad Kristo Kollo (number 12) ja Robert Täht (number 9) ning libero Rait Rikberg.
Eesti koondise nurgaründajad Kristo Kollo (number 12) ja Robert Täht (number 9) ning libero Rait Rikberg. Foto: Tairo Lutter

Eesti võrkpallikoondis jätkab täna 2019. aasta Euroopa meistrivõistluste valiksarja, minnes Kalevi spordihallis vastamisi Iisraeliga. Eesti ja Iisrael alustasid valiksarja võiduga, mõlemad tegid selja prügiseks Avo Keele juhendataval Läti koondisel, kuid tänase mängu järel jätkab kahe võiduga vaid üks meeskond.

Eesti vollekoondise kapten Kert Toobal rääkis, et analüüs pühapäevasest võidumängust Lätiga on tehtud ja järgmiseks kohtumiseks ollakse valmis. «Ma ei tea, kas meie mängus on märgatavalt parandamisruumi, aga kindlasti on mingeid detaile, mida saaksime paremini teha. Oleme need asjad üle vaadanud ja teame, et Iisrael on samasugune meeskond nagu Läti,» sõnas Toobal.

Lätiga kohtudes ei käinud Eesti eest väljakul sellised mängijad nagu näiteks nurgaründaja Andrus Raadik, temporündaja Ardo Kreek ja diagonaalründaja Oliver Venno. Kõik mehed on terved kui purikad, aga algkoosseisus väljakule pääsenud pallurid said oma ülesannetega igati korralikult hakkama ning Eesti koondise peatreeneril Gheorghe Crețul polnud põhjust vahetustega mängurütmi segamini lüüa.

Toobal peab koondislaste võrdset taset eeliseks ka Iisraeliga mängides. «See annab treeneritele lisakäike kõvasti juurde. Vastasel on meie kohta raskem analüüsi teha – nad peavad kõik mängijad ette valmistama. Igaüks võib mängu sekkuda ja mängu alustada. Seda veel ei tea, kuidas Iisraeli vastu alustame, aga seda ei tea ka nemad. Kõik mehed on valmis ja tahtmist täis kohe esimesest hetkest väljakule minema,» lubas kapten.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles