Veideman: mida rohkem treenereid ja meeskondi, seda enam kogemusi saad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängus Makedooniaga oli Eesti koondise resultatiivseim 24 punkti toonud Rain Veidemann.
Mängus Makedooniaga oli Eesti koondise resultatiivseim 24 punkti toonud Rain Veidemann. Foto: FIBA.com

Eesti korvpallikoondise tagamängija Rain Veideman alustab uut hooaega Eesti-Läti ühisliigas Rapla Avis Utilitase särgis.

«Minu jaoks ei olnud see ootamatu käik,» kommenteeris Veideman liitumist Rapla klubi Facebooki konto vahendusel. «Tegemist oli täiesti normaalse otsusega.»

Viimati Itaalia esiliigas Udines mänginud Veidemanni sõnul ei saanud määravaks Eesti-Läti ühisliiga loomine. «See polnud peamine põhjuseks, miks Raplaga käed lõin,» tõdes Veideman. «Me ju veel ei tea, kas ühisliiga õigustab ennast, sest varasem kogemus sellest puudub.»

Kas Veideman jääb hooaja lõpuni Raplasse, seda on praegu tal raske öelda. «Lepingus on punktid olemas ka edasiliikumise puhuks, kuid jätan selle info enda ja klubi teada,» lisas Veideman.

Samuti usub Veideman, kes Rapla peatreenerilt Aivar Kuusmaalt vaid ühel suvel noortekoondises näpunäited saanud, et õpib midagi uut ka algaval hooajal. «Mida rohkem treenerid ja meeskondi sul on, selle võrra enam kogemusi saad,» lausus Veideman. «Olen kindel, et ka Aivar annab mulle midagi juurde.»

Veidemani rõõmustab Rapla meeskonna rohkearvuline toetajaskond. «Fännide olemasolu on tähtis. Muidu ju ei öeldaks, et poolehoidjad on kuues mees väljakul,» sõnas Veideman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles