US Open sai Zopi jaoks läbi kõigest ühe mänguga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp
Jürgen Zopp Foto: Peter Schneider / EPA / Scanpix

Jürgen Zopp (ATP 97.) kohtus US Openi kvalifikatsiooni avaringis Dominikaani Vabariigi mängija Victor Estrellaga (ATP 265.). Eestlane pidi vastu võtma kindla 3:6, 1:6 kaotuse.

Avasetis läks Zopp mängu 3:0 juhtima, kuid seejärel suutis Estrella ennast kokku võtta ning võitis kuus geimi järjest. Vaid 33 minutit kestnud setivõit läks seega kindlalt Estrellale.

Teine sett oli pigem juba esimese seti lõpu kordusetendus, kui Dominikaani Vabariigist pärit mängumees Zopi vastu oma oskusi tõeliselt hästi välja oskas tuua. Teises setis loovutas Estrella vaid ühe punkti eestlasele, murdes ise kaks korda Zopi servi ja sellega oli tund ja neli minutit kestnud mäng ka lõppenud.

Nii langes Zopp US Openil sel aastal välja juba kvalifikatsiooni avaringis, mis tähendab, et eesti meeste esinumbri jaoks on sellel hooajal suure slämmi turniirid mängitud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles