Citroen ihkab Tänaku tiimikaaslase enda juurde meelitada

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toyota rallimeeskonna sõitja Esapekka Lappi paikneb praegu MM-sarjas neljandal kohal.
Toyota rallimeeskonna sõitja Esapekka Lappi paikneb praegu MM-sarjas neljandal kohal. Foto: Markku Ulander / AFP / Scanpix

Ott Tänaku noor meeskonnakaaslane Toyotast, Esapekka Lappi, on võetud sihikule Citroeni meeskonna poolt.

Soome väljaanne Ilta-Sanomat väidab, et Citroen on tegemas omapoolseid pingutusi, et Lappi oma võistkonda uueks hooajaks sõitma saada. Lappi agent Erik T. Veiby on kinnitanud, et Citroen tunneb noore soomlase vastu huvi.

«Citroeni meeskond on Lappiga rääkinud ja nad on mõista andnud, et just tema on üks sõitjatest, keda uuel hooajal Citroeni ridades sõitmas soovitakse näha. Samas peame väitma, et oleme väga õnnelikud ka olukorraga, mis meil hetkel Toyotas valitseb,» rääkis Veiby.

«Me oleme samal ajal pidamas läbirääkimisi ka Toyota meeskonnaga seoses Lappi uue lepinguga. Tema vastu tuntakse ka mujal huvi, aga meil ei ole hetkel vaja selle asjaga kiirustada,» rääkis Veiby. Ilta-Sanomati väitel üritab Lappi saada Toyotast kahe hooaja pikkust lepingut.

Lappi lahkumine Toyotast tuleks kõigile pigem väga suure üllatusena, kuna soomlane on meeskonnas hästi kohanenud ning näidanud suurepärast kiirust. Lappi ise on varasemalt mitmeid kordi väitnud, et sooviks jätkata Toyota meeskonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles