Kas Ronaldo pojast saab samuti jalgpallur? «Pean talle nii mõndagi õpetama!»

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: ALBERTO PIZZOLI / AFP

Cristiano Ronaldo on viiel korral tõstnud pea kohale Meistrite liiga karika – neli korda on ta tulnud võitjaks Madridi Realiga, korra Manchester Unitediga. Tänavu loodab ta seda teha ka Torino Juventusega. «Teeme kõik selleks, et võita,» rääkis portugallane intervjuus DAZNile, vahendab AFP.  

Ronaldo liikus Realist Juventusesse selle aasta 10. juunil, kui sõlmis itaallastega nelja aasta pikkuse lepingu. Üleminek läks maksma 100 miljonit eurot. 

«Olen väga õnnelik. Meeskond on tugev ja Juventus, nagu kõik teavad, on üks maailma parimaid klubisid. Olen positiivselt üllatunud, meil on kaks korda päevas rasked treeningud. Mulle meeldib, kuidas trenni tehakse, see mentaliteet. Siin on kindlad meetodid, mis on väga professionaalsed ning seetõttu tunnen end väga hästi. Elus on asju, mis on saatusest ette määratud ning arvan, et see minuga juhtuski,» rääkis Ronaldo ja selgitas lähemalt.

«Ma poleks kunagi arvanud, et hakkan siin mängima, aga mõned asjad lihtsalt juhtuvad. Minu jaoks oli see lihtne otsus. Mida ma Madridis tegin, oli uskumatu – võitsin kõike, mu perekond elab seal, aga see on nüüd minevik. Tahan uues klubis uue ajaloopeatüki kirjutada.»

Ronaldo rääkis paari sõnaga ka oma kaheksa-aastase poja Cristiano juuniori jalgpallurikarjäärist. Isa sõnul on poeg väga tema moodi.

«Ta on väga võistlushimuline. Ta on täpselt nagu mina – talle ei meeldi kaotada. Tahaksin talle mõningaid asju õpetada, aga lõpuks teeb ta ise oma valiku ning toetan teda selles igati. Aga loomulikult tahaksin, et temast saaks samuti jalgpallur, sest näen temas seda kirge, mis oli minuski.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles