Tanel Kangert vahetab meeskonda (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert arvab, et spordis peavad suured eesmärgid olema. “16. koha pärast lakke ei tasu hüpata,” ­arvab ta.
Tanel Kangert arvab, et spordis peavad suured eesmärgid olema. “16. koha pärast lakke ei tasu hüpata,” ­arvab ta. Foto: Jeff Pachoud/ AFP

Maanteerattur Tanel Kangert lahkub Astanast ning liitub järgmisel aastal Team EF Education First-Drapaciga.

«Ma tunnen ennast Astanas fantastiliselt, kuid pärast kaheksat veedetud aastat ühes tiimis on aeg edasi liikumiseks,» sõnas 31-aastane eestlane. «Ma otsisin täiesti teistsugust keskkonda, uusi treeningvõimalusi, meetodeid ja programme.»

Meeskonna asutaja Jonathan Vaughters hindab Kangertit, kui meeskonnasõitjat. «Ta on hinnatud töömees,» lausus Vaughters. «Loodetavasti suudame teha kõik selleks, et ta avaks siin oma potentsiaali ja oleks õnnelik.»

Kangert lisas, et töömehe roll talle sobib. «Kui mu võistkonnakaaslasel on suuremad võiduvõimalused kui mul, siis aitan teda alati,» ütles Kangert. "Ma naudin oma abimehe rolli, kuid mõnikord tahan ka ise edu saavutada.»

Team EF Education First-Drapac loodi aastal 2003 nimel all 5280-Subaru. Hiljem on meeskond kandnud nimesid Team Slipstream, Team Slipstream−Chipotle, Team Garmin–Chipotle, Team Garmin−Slipstream, Team Garmin−Transitions, Team Garmin−Cervelo, Team Garmin−Barracuda, Garmin−Sharp, Team Cannondale−Garmin, Cannondale Pro Cycling Team ja Cannondale–Drapac Pro Cycling Team.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles