Kalev/Cramo abitreeneriks sai Utah Jazzis töötanud ameeriklane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Reinbok, Donaldas Kairys ja Russell Bergman
Indrek Reinbok, Donaldas Kairys ja Russell Bergman Foto: Kalev/Cramo

Valitseva Eesti korvpallimeistri Kalev/Cramo kolmandaks abitreeneriks sai suurte kogemustega ameeriklane Russell Bergman.

Kalev/Cramo vajas Donaldas Kairysele uut abilist, sest seni meeskonna juures töötanud Giedrius Žibenas lahkus Indoneesia meistriliigas mängiva Jakarta Stapacu peatreeneri kohale, teatas Kalev/Cramo oma kodulehekülje vahendusel.

70-aastase Bergmani jaoks ei ole VTB Ühisliiga võõras. Hooajal 2006/2007 ja 2008/2009 töötas Bergman Moskva oblasti Himki meeskonnas abitreenerina ning hooajal 2014/2015 oli tema tööandjaks Krasnodari Lokomotiiv-Kuban.

Ülikooliaastatel Louisiana Ülikoolis pallinud Bergman on lisaks Venemaa klubidele juhendanud 19 hooaega Coastal Carolina Ülikooli korvpallimeeskonda ja viiel aastal Oklahoma City Calvary võistkonda. Aastatel 2000-2004 oli Kalev/Cramo uue abitreeneri tööandijaks Utah Jazz, kus mees tegeles skautinguga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles