Michael Schumacheri poeg Mick: isa on minu iidol

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mick Schumacher.
Mick Schumacher. Foto: HOCH ZWEI / Thomas Suer / imago/HochZwei/Suer

Saksamaa vormelilegendi Michael Schumacheri poeg Mick Schumacher teeb esimesi suuri samme, et jõuda kuninglikku vormelisarja. 19-aastase Micki iidoliks on mõistagi tema isa.

«Tal (isal – toim) on suur mõju selles, kuidas ma praegu sõidan. Ta on minu iidol ja proovin järgida kõike, mida tema tegi. Olen selle üle väga õnnelik,» rääkis Mick Schumacher BBC-le antud intervjuus.

2017. aastal avanes Mick Schumacheril võimalus istuda vormelisse, millega isa Michael Schumacher teenis oma karjääri esimese vormel 1 maailmameistritiitli seitsmest. «1994. aasta auto nägemine pakkus kõigile palju emotsioone. Kahju, et see jäi nii lühikeseks. Ma oleksin soovinud mõned ringid teha,» kommenteeris Mick Schumacher.

Sellel hooajal osaleb Mick Schumacher eestlaste Jüri Vipsi ja Ralf Aroniga vormel 3 sarjas, kus hoiab kuue etapi järel 136 punktiga seitsmendat kohta. Vips (157 punkti) paikneb kolmandal ja Aron (142,5) viiendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles