Ivanov jõudis Moskvas finaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Venemaal peetaval 15 000 dollarilise auhinnafondiga meeste Futures tenniseturniiril ja sama auhinnafondiga naiste turniiril said nii Elena Malõgina (WTA 1012.) kui ka Vladimir Ivanov (ATP 718.) 16 parema hulgas ülinapi kaotuse. Malõgina jõudis paarismängus teise ringi, Ivanov aga finaali.

Paarismängus on Ivanovi partneriks Mihhail Fufõgin, kellest sai Ivanov jagu üksikmängu avaringis. Esimeses ringis alistasid nad Venemaa duo Artjom Strokan - Aleksandr Žurbin tulemusega 6:2, 6:2, kirjutab Tennis.ee.

Veerandfinaalis pidasid Ivanov - Fufõgin pingelise mängu venelaste Ivan Davidovi ja Vladimir Poljakovi vastu. Võit saadi tulemusega 2:6, 6:4, 10:6. Poolfinaalis saadi neljanda asetusega venelastest Ivan Davidovist ja Vladimir Poljakovist jagu 6:3, 6:3.

Finaalis ootavad teisena asetatud Ivanovi ja Fufõginit venelased Viktor Baluda ja Aleksandr Pavljutšenkov.

Malõgina partneriks paarismängus oli Julia Kulikova Venemaalt. Esimeses ringis alisatasid nad Venemaa duo Viktoria Mihhailova ja Jekaterina Ovatšarenko tulemusega 6:0, 4:6, 10:6. Paraku poolfinaali Malõgina ja Kulikova ei jõudnud, sest kaotasid veerandfinaalis Venemaa paarile Jekaterina Višnevskaja ja Valeria Zeleva tulemusega 6:7 (5), 1:6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles