Joobes peaga roolist tabatud maailmameistri loos ilmnesid uued detailid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugo Lloris
Hugo Lloris Foto: ERIC GAILLARD / REUTERS

Suvel Prantsusmaa jalgpallikoondise koosseisus maailmameistriks kroonitud Hugo Lloris tabati reede varahommikul Londonis kohaliku aja järgi kell 2.20 joobes peaga autoroolist.

«Lubatust rohkem alkoholi tarvitanud mees tabati 24. augustil rutiinse kontrolli käigus Gloucesteris,» seisis politsei avalduses. «Tegemist oli 31-aastase Hugo Llorisiga.»

Politsei uurimisest selgus, et prantslane oli käinud väljas koos Olivier Giroud' ja Laurent Koscielnyga ning istunud purjus peaga autorooli. Prantsusmaa koondise kaptenilt võeti politseijaoskonnas sõrmejäljed ning tehti DNA test. Politseist pääses mees tulema seitse tundi hiljem. Lisaks sellele peab Lloris 11. septembril minema kohtusse aru andma.

Prantslane kahetseb oma tegu ning vabandas ka ametlikult, kuid nüüd on endast välja läinud hoopis mehe tööandja Tottenham Hotspur. Nimelt ootab väravavahti ees oluline liigakohtumine, kus prantslase koduklubi mängib 27. augustil võõrsil Manchester Unitedi vastu.

Et pallurit hoiti politseis liiga kaua kinni, ei jõudnud Lloris kell 11 hommikul peetud treeningule. Platsile võib ta küll joosta, ent Briti meedia väitel kaalub Tottenhami peatreener Mauricio Pochettino LLoris'lt kaptenipaela äravõtmist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles