Video: Ibrahimovic jõudis Ronaldo ja Messi klubisse pääsemisest kukesammu kaugusele

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic ja meeskonnakaaslane Jonathan dos Santos  tähistavad koos järjekordset väravat.
Zlatan Ibrahimovic ja meeskonnakaaslane Jonathan dos Santos tähistavad koos järjekordset väravat. Foto: Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY Sport/Sipa USA/Scanpix

USA meistriliigas MLSis mängiv Zlatan Ibrahimovic aitas Los Angeles Galaxyl teha 1:1 viigi Los Angeles FCga, jõudes järjekordse isikliku saavutuse lävele.

Ibrahimovic avas skoori 16. minutil, kui suutis värava ees olles varbaga palli üle joone susata. Teisel poolajal viigistas Carlos Vela aga karistuslöögist seisu ja mäng lõppeski tulemusega 1:1.

Ibrahimovicile oli tegu karjääri 499. väravaga, MLSis on ta senise hooaja jooksul 20 mängus võrku sahistanud 16 korda. Järgmine värav tõstab ründetähe eksklusiivsesse klubisse, kuhu praegu kuuluvad vaid Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi – vaid need kaks meest on suutnud tegevmängijatest samuti 500 värava piiri ületada. Ronaldol on enne Juventuse tänast kohtumist Lazioga kirjas 658 ja Messil enne Barcelona õhtust mängu Valladolidiga 619 väravat. Ibrahimovici 499 tabamusest on 437 sündinud klubisärgis ja 62 Rootsi koondises.

Ibrahimovici tulek on tõstnud Los Angeles Galaxy tagasi meeskondade sekka, kes jahivad edasipääsu play-off'i. Mullune liiga kehvim meeskond, mis suutis võita 34 mängust vaid 8, on tänavu kogunud juba 38 punkti ning sellega ollakse läänekonverentsis viiendal kohal. Tõsi, tabel on tihe, sest teisel kohal olevat Los Angeles FC-d ja kaheksandat kohta hoidvat Vancouver Whitecapsi lahutab vaid üheksa punkti, lisaks on Galaxy pidanud konkurentidest rohkem mänge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles