Edasipääsu kindlustanud võrkpallimeeskond sai peatreenerilt nahutada

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meeste võrkpallikoondis
Eesti meeste võrkpallikoondis Foto: volley.ee

Eesti võrkpallimeeskond kindlustas 3:1 (29:31, 25:15, 25:20, 25:18) võiduga võõrsil Ra'ananas Iisraeli üle koha 2019 EM-finaalturniiril. Voor enne lõppu on Eesti kindlustanud esikoha B-alagrupis.

Peatreener Gheorghe Cretu oli võidule vaatamata volley.ee-le antud intervjuus kriitiline. 

«Sellise vastase vastu oleksime pidanud mitmeid olukordi lahendama otsustavamalt, tegelikult peaksime praegu juba ammu hotellis olema,» ütles Cretu peale mängu lõppu viidates kaotatud esimesele geimile.

Siiski ta lisas: «Aga olen uhke oma meeskonna üle. Kuidas me mängisime enamuse rasketest punktidest ka geimide keskel näitab, et me siiski suudame oma paremuse vajalikul hetkel maksma panna.»

Koondise kapten Kert Toobal lisas, et koondis tegi EM-valikmängudega oma töö korrektselt ära. «Midagi ülemäära head me ei teinud, aga tegime oma normaalse asja ära,» ütles ta.

«Täna kiidan kindlasti Andrit (Aganitsa - toim.). Sellise toetava mänguga aitas ta meeskonda hästi palju. Kokkuvõttes mind individuaalsed asjad väga ei huvitagi. Tähtis on see, et mängime meeskondlikult. Vahepeal võiksime veel rohkem usaldada üksteist ja teha asju, mis on kokku lepitud. Aga kindlasti läksid mehed, kes siin kaasa tegid, sammukese edasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles