Martin Müürsepp avalikustas, millised staarid tulevad tema lahkumismängule

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel sügisel tuleb Kanal 2 eetrisse seikluslik saatesari Eesti läbi aegade ühe edukaima korvpalluri Martin Müürsepa säravast karjäärist, elust-olust tänapäeval ja teekonnast tuleval sügisel aset leidva tähtede mänguni «Viimane lahing».

Septembris alustav kaasahaarav saatesari jälgib kõigi korvpallurite unistuste liigasse NBA-sse välja jõudnud Mürka kohati rasket teekonda. Lisaks ajaloolisele tagasivaatele saab vaataja osa ka Müürsepa meeleolukatest reisidest mängule tulevate rahvusvaheliselt tuntud korvpallurite ja treenerite juurde. Kus Müürsepp ära käis? 

«Päris kõiki kohti ei jõua läbi käia, aga tähtsamaid kohti ikka. Hetkel oleme käinud Venemaal, Rootsis, Leedus-Lätis. Mõned reisid on veel ees. On huvitav ja palju tegemist,» rääkis Müürsepp Kanal 2 hommikuprogrammis «Hommik». 

«NBA-st tuleb ka mõni mees kohale. Nimekiri on pikk, 20 meest. Tuleb korralik meeskond. Tuntumatest nimedest on kohal Zakhar Pashutin, Anton Judin, Aleksei Savrašenko, Chris Anstey, Kaspars Kambala, Saulius Štombergas, Gert Kullamäe, Aivar Kuusmaa,» avaldas ta.

Teatavasti on Eestis üks populaarsemaid reisisaateid Teet Margna ja Kristjan Jõekalda seiklused erinevates maailma otstes. Müürsepa reisisaate autoriks on Marko Kaljuveer. Kes on selles duos Jõekalda, kes Margna?

 «Kes tahab, see nimetab seda reisisaateks. Eelkõige on see sõpradega kohtumine ning kõige tähtsam on saada nõusse inimesi, et tulla mängule. «Ei» pole öelnud keegi, kuigi siin on natuke probleeme näiteks Saulius Štombergasega. Tema on tagasihoidlik. Alguses ta ütles mulle «Jah», kuid nüüd on meil probleeme tema kättesaamisega.»

Müürsepp lisas, et saates on ka üllatuskülalisi. Näiteks mängib ta viite miinust Eesti peaministri Jüri Ratasega. «Jüri on tõesti heas vormis!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles