Massitulistamises ellu jäänud tšempion: kuul kriimustas mu pead

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Poindexter vigastas massitulistamises oma jalga
Taylor Poindexter vigastas massitulistamises oma jalga Foto: JOEY ROULETTE / REUTERS

Florida osariigi põhjaosas asuvas Jacksonville´i linnas sai pühapäeval Maddeni NFLi turniiril massitulistamises viimastel andmetel surma neli inimest ja vigastada 11 inimest. Tulistajaks oli 24-aastane David Katz, kes oli väidetavalt kaotuses pettunud. Katz võttis ka endalt elu.

Turniiril osalenud Taylor Poindexter selgitas CNNile, et oli parasjagu pitsat ostmas, kui kuulis tugevat plaksu.

«Hääl, mis meenutas õhupalli lõhkemist, oli tegelikult esimene lask. Pärast seda kuulsime teist, kolmandat ja neljandat lasku ning siis hakkasid kõik paaniliselt väljapääsu suunas tormama. Me ei näinudki tema nägu, vaid nägime lihtsalt ühte kuju, kellel oli kaks relva käes.»

Tulistajaks oli 24-aastane Baltimore’ist videomängur Katz, kes varasemalt oli Maddeni turniire võitnud, kuid kaotas nüüd avaringis. Katz oli suur Buffalo Billsi fänn ning arvas, et on videomängurina parem kui väljakul mängivad jalgpallurid. 

Paljud videomängurid said vigastada, nende seas turniiri eelmisel aastal võitnud mängur nimega Dubby. «Kuul kõigest kriimustas mu pead. Minuga on kõik korras,» ütles ta, kuid lisas, et on juhtunust šokeeritud.    

Kaastunnet avaldas ka NFLi omanik Shad Khan, kes lisas, et koostöös politseiga ning mängutootjaga Electronic Arts asutakse juhtunut uurima ning kannatanud saavad nende abile loota.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles