Hispaania meedia: Messi teab, kes hakkab Madridi Realis Ronaldot asendama

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi koos Neymari ja Luiz Suareziga Barcelona särgis mängides
Lionel Messi koos Neymari ja Luiz Suareziga Barcelona särgis mängides Foto: LLUIS GENE / AFP

Cristiano Ronaldo suvine lahkumine Madridi Realist jättis õhku küsimuse Portugali staari asendaja osas, kuna siiani pole Real otsest asendajat sellele positsioonile palganud.

Kuigi Madridi Real tegi suve jooksul mitmeid pingutusi, et Ronaldo asemele Hispaaniasse tuua Belgia superstaar Eden Hazard, siis vaatamata kõigele ei olnud Hazardi koduklubi Londoni Chelsea nõus ründajat müüma.

Üleminekuperioodi lõpus tundus Real olevat olukorraga leppinud ja üritas Ronaldo positsioonil kasutada Gareth Bale'i. Nüüd on aga Hispaania väljaanne Don Balon tulnud välja väitega, et Barcelona staarründaja Lionel Messi teab, et Madridi Real on siiski oma ridadesse Ronaldole asendust toomas.

Nimelt väidab Hispaania väljaanne, et Messi sõnul on Realiga liitumas tema hea sõber Neymar, kellega koos vaid mõned hooajad tagasi Barcelonas mängiti. Väidetavalt on Real valmis brasiillasest ründaja eest välja käima 300 miljonit eurot, mis ületaks eelmise Neymari eest välja käidud maailmarekordilise summa.

Siiski pole Madridi Real ega Neymar hetkel välja näidanud, nagu nende teed hakkaksid ühinema. Suve keskpaigas oli aga kuulujuttude tasemel sellisest üleminekust küllaltki palju juttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles