Rumeenia tenniselegend: ärme paanitseme, Kanepi on tugev mängija

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilie Nastase ja Simona Halep.
Ilie Nastase ja Simona Halep. Foto: Ella Ling / imago/BPI

Rumeenia 72-aastane tenniselegend Ilie Nastase kutsus kõiki kaasmaalasi üles avaldama Simona Halepile toetust.

Eestlanna Kaia Kanepi alistas USA lahtiste avaringis maailma esireketi Halepi tund ja 15 minutit kestnud mängus 6:2, 6:4. «Kanepi surus ta selili. Eestlanna ei ole halb mängija. Kui sa suudad maailma esinumbri alistada, tähendab, et oled väga heal tasemel,» ütles Nastase, kes võitis USA lahtised 1972. aastal.

«Kogu riigil pole praegu mõtet paanitseda. Halepil on praegu piisavalt pingeid ning olen kindel, et ta on enda peale väga vihane. Kui me oleme tõelised rumeenlased, siis tuleb meil talle praegu saata toetavaid sõnumeid,» jätkas Nastase.

Rumeenia meedia on Halepi kaotusest šokeeritud, sest tänavu Prantsusmaal karjääri esimese suure slämmi turniiri võitnud tennisist pole jätkuvalt loodetud stabiilsust leidnud.

Nimelt on Halep mänginud 34 suure slämmi turniiril ning neist 12 on ta langenud juba avaringis. Sealjuures on ta viiel korral avaringis konkurentsist langenud esiviisiku mängijana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles