Kuidas reageeris maailma meedia Kanepi üllatusvõidule?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simona Halep ja Kaia Kanepi
Simona Halep ja Kaia Kanepi Foto: Danielle Parhizkaran / USA TODAY Sports

Kaia Kanepi alistas USA lahtiste tennisemeistrivõistluste avaringis Simona Halepi 6:2, 6:4 ning pakkus turniiri esimese suurüllatuse. Maailma spordimeedia keskendus oma tulemusuudistes eelkõige Halepile, kelle turniir lõppes teist aastat järjest avaringis.

«Simona Halepist sai esimene naiste esinumber, kes kaotas USA lahtiste avaringis,» kirjutas Washington Post.

WTA ametlikult kodulehel kirjutati: «Simona Halepi teekond USA lahtistel lõppes Kaia Kanepi käe läbi, kes vajas turniiri esimeseks šokktulemuseks vaid kahte setti.»

«Simona Halep lasi end viis korda murda ning teenis USA lahtistel šokk-kaotuse,» kirjutas BBC.

Prantslaste L'Equipe’i mängu uudises oli kirjas järgnev lõik: «Esimene mängupäev USA lahtistel lõppes maailma esinumbri ja ühe turniiri favoriidi kaotusega. Halep polnud esimeses setis üldse mängus sees, kuid oli teises setis lähedal tagasitulekule.»

«Simona Halep kirjutas musta lehe tenniseajalukku, kui kaotas USA lahtiste avaringis Kaia Kanepile,» kirjutas portaal Ubi Tennis.

USA Today veergudel oli kirjas järgnev: «Suursoosik Simona Halep kaotas üllatuslikult Kaia Kanepile. Halep langes turniirilt juba teist aastat järjest välja avaringis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles