Eestlased korraldasid mõttemängude MMil medalisaju

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuueliikmeline Eesti koondis võitis Londonis peetud mõttemängude MMil mitu medalit. 

Martin Hõbemägi ja Andres Kuusk pälvisid MMil hõbe- ja pronksmedali. Georg-Romet Topkin saavutas juunioride klassis esikoha, Markus Ikla tuli samuti juunioride klassis kolmandale kohale. Naiste arvestuses sai kolmanda koha Madli Mirme.

«Eriti hea meel on noorte, juuniorite klassis võistlevate mängijate Georg-Romet Topkini ja Markus Ikla senise väga eduka võistluse üle – nad on olnud tublid ning teevad väga tugeva tulemuse. Koondise noorimad liikmed on võistluste esimesel kolmel päeval andnud endast rohkem kui keegi oodata oskas,» rääkis Eesti koondise liige Andres Kuusk.

Mõttemängude MM peeti Londonis 19.-27. augustini. Igal päeval oli kavas kolm 4-tunnist mängusessiooni, kokku 96 võistlustundi. Iga sportlane mängis alasid, mis talle kõige paremini sobivad. Pentamindi ehk viievõistluse tulemustesse läks kirja 5 parimat ala, mille põhjal selguski mõttespordi maailmameister. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles