Korvpallur Toomas Raadik suundub Saksamaale (1)

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvel elas ja treenis Toomas Raadik kodulinnas Pärnus.
Suvel elas ja treenis Toomas Raadik kodulinnas Pärnus. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu korvpalliklubis karjääri alustanud ja aastaid TTÜ meeskonnas mänginud pärnakas Toomas Raadik läheb Saksamaale.

Nimelt jõudis Raadik täna kokkuleppele sealses tugevuselt kolmandas ehk Pro-B liigas mängiva Iserlohni Kangaroosi tiimiga.

„Mu vastu tunti huvi ja lõpuks tekkis võimalus end välismaal proovile panna,“ sõnas Raadik täna pärast meeskonna juhtkonnaga üksikasjades kokkuleppele jõudmist. „Arutasin agendi ja mõne lähedasema inimesega ja otsustasin minna.“

Muu hulgas sai otsustavaks asjaolu, et meeskond mängis mullu poolfinaalis ja tänavu on eesmärk tõusta aste kõrgemale Pro-A liigasse. „Tiim peaks olema väga korralik,“ märkis Raadik. „Seal on mitu arsti, füsioterapeuti ja küllalt suur taustajõud.“

Väärib märkimist, et üleminek pole veel päris lõplik, kuna Saksamaale jõudnuna tuleb väikesel äärel läbida kahenädalane katseaeg. Raadik lendab Iserlohni homme.

Paar nädalat tagasi kodust pealinna naasnud ja TTÜ meeskonnaga algavaks hooajaks valmistuma hakanud Raadiku ellu tuli muutus ootamatult. Eile võttis agent temaga tiimivahetuse asjus ühendust. Õhtuks pidi Kangaroosi treener, serblane Dragan Torbica langetama otsuse, kas soovib eestlast oma koosseisu. Täna leppisid pooled kokku üksikasjades.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles