Neuville'i tulevik hakkab lõplikult selgeks saama

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville
Thierry Neuville Foto: Andre Lavadinho / imago/PanoramiC

Autoralli MM-sarjas keerlevad spekulatsioonid sõitjate tiimivahetuse osas on suuresti põhjustatud sellest, et punktitabeli hetkeliidril Thierry Neuville'il pole veel uueks hooajaks kehtivat lepingut. Nüüd hakkab selleski osas lõpuks selgus tekkima.

Väljaanne Motorsport Monday kirjutab, et Neuville on lähedal oma praeguse tööandja Hyundaiga uue lepingu sõlmimisele. 23 punktiga Sebastien Ogier'd edestava belglase selge soov on praeguses tiimis jätkata ning sama soovib ka Hyundai. Neuville'i tiimikaaslaste osas on selge vaid see, et üks neist on norralane Andreas Mikkelsen. Küll aga pole veel teada, kas Mikkelsen saab kaasa teha kõikidel etappidel.

Lisaks Mikkelsenile on MM-sarja tippsõitjatest praegu uueks hooajaks kehtiv leping vaid Ott Tänakul, kes lõi mullu M-Sportist Toyotasse siirdudes nendega käed kaheks aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles