United üritab pikendada lepingut ründajaga, keda Mourinho suvel maha müüa soovis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Martial
Anthony Martial Foto: LINDSEY PARNABY/AFP

Manchester United on pidamas läbirääkimisi, et pikendada lepingut oma ründaja Anthony Martialiga.

22-aastane Martial on tõestanud ennast mitme hooaja jooksul vägagi kvaliteetse mängijana ja nii on loomulikult prantslase vastu üleminekuturul huvi. Lisaks lausus Martiali agent sel suvel, et ründaja soovib Unitedist lahkuda, kuna ei saa piisavalt võimalust mängida.

BBC väitel tegi Tottenhami meeskond ka Martiali eest suvel pakkumise, millega Unitedi peatreener Jose Mourinho ka nõustus, kuid klubi ei olnud kokkuvõttes nõus siiski noort prantslast müüma ja üritasid Mourinhot veenda, et ta võiks proovida Martialist rohkem välja pigistada.

Nüüd on Inglise meedia väidetel Martialile pakutud uut lepingut, mille pikkuseks on lausa viis aastat. Martial pole ametlikult veel lepinguga nõustunud. 2015 aastal meeskonnaga ühinenud ründaja on sel hooajal korra Unitedi eest pooltunniks platsile saanud, kuid viimases liigamängus Tottenhami vastu polnud teda isegi pingil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles