Ferrari meeskonna pealik: Mercedese meeskond ei tule pinge all toime

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maurizio Arrivabene ja Kimi Räikkönen.
Maurizio Arrivabene ja Kimi Räikkönen. Foto: JOHANNES EISELE/AFP

Ferrari meeskonna pealik Maurizio Arrivabane on valmis Mecedese meeskonnale avaldama igasugust võimalikku survet, sest Mercedes ei ole harjunud sellise survega toime tulema.

Sebastian Vetteli võit Belgia GP-l vähendas Lewis Hamiltoniga vahe 17 punkti peale. Milanis toimunud vormel 1 sarja Monza GP eelne demoüritusel rääkis Arrivabene, et Ferrari peab kasutusel võtma kõik meetmed, kuna nii võrdset seisu pole olnud alates 2014. aastast.

«Nad pole sellega harjunud. Viimastel aastatel olime meie neist pidevalt kehvemad ja nemad meist üle. Nad tegin meie meeskonna kota igasuguseid kommentaare, aga meie elasime need üle ja tõusime uuesti jalgadele. Meie oleme sellega harjunud, nemad ei ole. Peame seda ära kasutama,» rääkis Arrivabene.

«Varem või hiljem jõuame Mercedesele järgi. Meie oleme agressiivsed, sest oleme nende laimu pidanud pikalt kuulama ja teame, kui halb see on. Nüüd on meie kord neile seda kõike tagasi teha,» lausus Arrivabene.

Konstruktorite arvestuses on hetkel Mercedes juhtimas Ferrari ees veel 15 punktiga. Vaatamata sellele on Itaalia etapi eel peamine favoriit just Sebastian Vettel, kelle võit teeks nii sõitjate kui ka tootjate arvestuses MM-sarja ülimalt põnevaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles