Augustikuu viimane Marinepool-Kalevi Jahtklubi kolmapäevak

, Kalevi Jahtklubi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sügise algus koos pimedate õhtutega pole enam mägede taga ja seepärast toimub alates septembri esimesest sõidust MARINEPOOL – Kalevi Jahtklubi Kolmapäevaregatil oluline muudatus – hoiatussignaal kõikidele järgnevatele sõitudele antakse tund aega varem ehk 17.25. Eilne sõitki lõppes suhteliselt pimedas, nõudes võistlusametnikelt teravat silmanägemist purjenumbrite tuvastamisel.

Tuul vaikis võistluse lõpu poole ja startides kuni seitsme meetrini sekundis puhunud kirdetuulest jäi lõpuks järele vaid pool. Võistlemiseks oli kõikidele gruppidele vastu-allatuule rada ja võistelda soovijaid kokku oli 53.  Merivälja muuli kohal 0,5 miili kaugusel stardiliinist asus vastutuulemärk ja vastavalt gruppidele tuli läbida erinev hulk ringe erinevate märkide vahel. Kaugeimaks pöördemärgiks kõikidele gruppidele oli Katariina kai idapoi. Nii sai ORC I grupp ca 12-miilise, ORC II ja LYS I grupid ca 10,5-miilise ja LYS II grupp ning Folkboodid ca 7-miilise raja, mille läbimine võttis enamusel jahtidel aega kaks tundi. Tuule vaikimise tõttu ei mahtunud mõned paadid kahjuks kontrollaega. ORC jahtide tulemused arvutati Triple Number MEDIUM koefitsenti kasutades.

Koos järgmise sõidu võitjatega astuvad poodiumile ka augustis enim punkte saanud meeskonnad. Ootame kõiki Kalevi Jahtklubi terrassile!

MARINEPOOL – Kalevi Jahtklubi Kolmapäevaregati 16. sõidu võitjad:

ORC I

I koht  EESTI MEEDIA ST kapten Sven Nuutmann

II koht  FORTE kapten Tammo Otsasoo

III koht  SUGAR 2 kapten Marjaliisa Umb

ORC II

I koht  BRIGITTA X kapten Aleksandr Karboinov

II koht  CHERIE kapten Ivar Aru

III koht  MATILDA 3 kapten Koit Pauts

LYS I

I koht VESIKAAR kapten Tanel Tamm

II koht MIA kapten Jaan Tiidemann

III koht  BERTA kapten Hando Sutter

LYS II

I koht KARINA kapten Aleksei Žigadlo

II koht  MY BEST kapten Jevgeni Kazakov

III koht  VIRU kapten Indrek Pikk

FOLKBOOT

I koht  LINDA kapten Pertti Neero

II koht MUINASJUTUKUNINGAS kapten Jaanus Nõgisto

III koht JONNA kapten Mikk Köösel

Tulemused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles