Kanepi langes USA lahtistel paarismängus konkurentsist

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: ELSA / AFP

USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel lõppes Kaia Kanepi teekond paarismängus juba avaringis, kui eestlanna kaotas koos sakslanna Andrea Petkoviciga Hollandi-Rootsi paarile Kiki Bertens / Johanna Larsson 2:6, 4:6.

Kanepi / Petkovic alustasid mängu halvasti ning kaotasid kohe kaks esimest pallingugeimi, jäädes 0:4 kaotusseisu. Kuigi oma mängu suudeti avasetis parandada, ei õnnestunud suurest kaotusseisust enam välja murda.

Ka teine sett algas Kanepi ja Petkovici jaoks oma servi loovutamisega. Neil oli kohe järgmises geimis kasutada murdepall, kuid nad ei realiseerinud seda ära. Edasi hoidsid mõlemad paarid servi ning see tähendas, et teine sett kuulus paarile Kiki Bertens / Johanna Larsson 6:4.

Kanepi jaoks jätkub teekond USA lahtistel juba täna, kui ta kohtub üksikmängu kolmandas ringis Rootsi tennisisti Rebecca Petersoniga.

Kanepi ja Petersoni kohtumine peetakse täna 17. väljaku kolmanda mänguna. Esimesena on seal kohaliku aja järgi kell 11 hommikul ehk Eesti aja järgi kell kuus õhtul kavas segapaarismäng, seejärel meeste üksimäng Nikoloz Basilashvili ja Guido Pella vahel ning siis ongi Kanepi ja Petersoni kord.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles