Video: Ramos silitas õrnalt Salahi õlga (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Ramos
Sergio Ramos Foto: VALERY HACHE / AFP

Madridi Reali kapten Sergio Ramos teenis eile eelmise hooaja eest Meistrite liiga parima kaitsemängija auhinna. Auhinnatseremoonial kohtus ta avalikult esimest korda pärast Meistrite liiga finaali Liverpooli ründaja Mohamed Salahiga.

Mäletatavasti ei saanud Salah Meistrite liiga finaali õlavigastuse tõttu lõpuni mängida ning lahkus jalgpallimurult pisarais. Vigastusele eelnevas olukorras hoidis Ramos Salahi kätt kinni ning paljud süüdistasid vigastuse põhjustamises just Ramost.

«Iga inimese arvamus on lugupidamist väärt, aga olen oma seisukoha välja öelnud – mina ei tõmmanud tema kätt, tema tõmbas minu oma. Mul polnud eesmärki teda vigastada,» kommenteeris Ramos Tallinnas UEFA superkarika finaali eel toimunud pressikonverentsil juhtunut.

Eile said mehed taas kokku ning kaamera ette jäi kentsakas moment: lavalt tagasi oma kohale siirdunud Ramos silitas egiptlasest möödaminnes õrnalt tema õlga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles