Klopp keerulisest loosist: meie brasiillasi ootab ees kohtumine vana sõbraga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp
Jürgen Klopp Foto: Jason Miller / AFP / Scanpix

Monacos toimunud jalgpalli Meistrite liiga loosimisel sattusid C-alagruppi Paris Saint-Germain, SSC Napoli, Liverpool ja Belgradi Crvena zvezda.

Liverpooli peatreeneri Jürgen Kloppi sõnul on tegu raske alagrupiga, kuid Meistrite liigast ei saagi muud oodata. «PSG on üks põnevaimaid meeskondi maailmas ning nad soovivad väga Meistrite liigat võita. Nendest kahest mängust tulevad huvitavad lahingud. Meie Brasiilia kutid kohtuvad oma vana sõbra Neymariga. Sellest kujuneb tõsine väljakutse,» ütles Klopp.

«Napolist saime jagu hooajaeelses kontrollmängus, kuid tulevasi mänge ei saa selle kohtumisega võrrelda. Olen Dortmundi peatreenerina Napolis mängimas käinud ja tean, mis atmosfäär meid ees ootab. Kusjuures, toona saadeti mind väljakult minema,» meenutas Klopp.

«Belgradi klubi nägin eelneval õhtul mängimas. Taaskord, nende kodustaadionil on väga intensiivne atmosfäär,» jätkas Klopp vastasmeeskondade analüüsimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles