Hiiul mängitakse miljoni euro peale

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalju ründaja Rimo Hunt (keskel) tähistab kevadises mängus Florale löödud väravat. Kas ajalugu kordub pühapäeval?
Kalju ründaja Rimo Hunt (keskel) tähistab kevadises mängus Florale löödud väravat. Kas ajalugu kordub pühapäeval? Foto: Tairo Lutter

Eesti meistriliiga 26. vooru keskses kohtumises lähevad pühapäeval kell 19.00 Hiiu staadionil vastamisi tabeliliider Nõmme Kalju ja tiitlikaitsja Tallinna Flora. Arvestades, et FCI Levadia langes kolmapäeval Floralt saadud 0:3 kaotusega esikohavõitlusest välja, võib matši nimetada kohtumiseks miljoni euro peale, sest just umbes nii palju on väärt Eesti meistritiitel.

Tõsi, tegemist pole viimase mänguga miljoni euro peale, sest Kalju ja Flora kohtuvad tänavu korra veel ning neis omavahelistes matšides on mängus täpselt sama palju (või vähe) punkte kui kõigis ülejäänud matšides. Kalliks läheb maksma iga libastumine, aga omavaheliste mängude võlu peitub nüansis, et nendega on alati võimalik vahet paisutada või vähendada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles