Õe Venuse alistanud Serena Williams kohtub neljandas ringis Kanepiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams ja Venus Williams
Serena Williams ja Venus Williams Foto: JULIAN FINNEY / AFP

Serena Williams alistas USA lahtiste kolmandas ringis oma vanema õe Venus Williamsi ja kohtub neljandas ringis Kaia Kanepiga.

Serena Williams haaras mängus kohe kontrolli ega andnudki esimeses setis Venus Williamsile suurt võimalust. Esimese seti võitis Serena Williams 6:1. Teises geimis sai küll Venus veidi paremini olma mängu käima, kuid sellest hoolimata võttis Serena Williams ka teise setivõidu seisuga 6:2.

«Ma arvan, et ta ei teinud midagi valesti. Kõik mis ta tegi, tegi ta paremini. Sellepärast ongi tema täna võitja,» lausus Venus Williams mängujärgsel pressikonverentsil. Serenal kulus vaid 71 minutit, et Venusest jagu saada.

Nüüd kohtub USA lahtiste neljandas voorus Serena Williams Kaia Kanepiga, kes on eelnevalt alistanud maailma esinumbri Simona Halepi ja nüüd kolmandas ringis võttis võidu Rebecca Petersoni vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles