Kanepiga kohtuv Serena Williams: ta oskab mängida väga head tennist (1)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. september, 2014. aasta. Serena Williams (vasakul) on just alistanud USA lahtiste neljandas ringis Kaia Kanepi.
1. september, 2014. aasta. Serena Williams (vasakul) on just alistanud USA lahtiste neljandas ringis Kaia Kanepi. Foto: ELSA / AFP / Scanpix

Endine maailma esireket ja 23-kordne slämmiturniiri võitja Serena Williams, kes alistas USA lahtiste tennisemeistrivõistluste kolmandas ringis kindlalt oma vanema õe Venuse ja kohtub nüüd neljandas ringis Kaia Kanepiga, tunnustas pressikonverentsil eestlanna mänguoskusi.

«Ilmselgelt teab ta, kuidas võita, kui ta alistas esimese asetusega mängija,» viitas Williams tänavuse turniiri avaringile, kus Kanepi saatis reketeid pakkima praeguse esireketi Simona Halepi. «Oleme omavahel palju kohtunud ja nii mõnigi mäng on olnud tasavägine. Aga iga kohtumine on uus. Ta oskab igatahes väga head tennist mängida,» sõnas Williams.

Kanepi ja Williams on varem kohtunud neljal korral ning alati on peale jäänud ameeriklanna, kuid kõik mängud on olnud tasavägised. 2008. aastal võitis Williams Miami Mastersil 6:3, 6:3 ning sama aasta Wimbledoni turniiril 7:5, 6:3. Aasta hiljem oli Williams Pekingis parem 7:5, 6:4 ning viimati oldi vastamisi päevapealt neli aastat tagasi just nimelt US Openi neljandas ringis nagu nüüdki. Siis olid Williamsi võidunumbrid jälle 6:3, 6:3.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles