Valitsev USA lahtiste võitja Kerber kaotas mängu pärast kindlalt võidetud avasetti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelique Kerber
Angelique Kerber Foto: Peter Hartenfelser / imago/Hartenfelser

USA lahtiste tennisemeistrivõistluste kolmanda ringi kohtumises kaotas valitsev turniiri meister Angelique Kerber (WTA 4.) Dominika Cibulkovale (WTA 32.) 6:3, 3:6, 3:6.

Kerber alustas mängu slovakitari vastu valitsevale meistrile omaselt ning murdis kolmel korral Cibulkova vastu. Sel hetkel tundus, et Kerber võtab mängust ruttu oma ja sammub edasi neljandasse ringi.

Siiski suutis Cibulkova ootamatult teises setis vastupanu osutada ja suutis hoopis ise Kerberi servi murda ja viia mängu otsustava seti peale. Ka seal ei suutnud Kerber ise suurt midagi korda saata ja nii murdis Cibulkova veel kahel korral valitseva meistri vastu teenides sellega endale ka mänguvõidu.

Sellega langes välja viimane mängija naiste arvestuses, kes on sel hooajal suutnud võita Suure slämmi turniire. Prantsusmaa lahtiste võitja Simona Halep kaotas avaringis Kaia Kanepile, Austraalia lahtiste võitja Caroline Wozniacki võttis teises ringis vastu šokk-kaotuse ukrainlannalt Lesia Tsurenkolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles