Alonsoga konflikti sattunud Magnussen: ma ei jõua ära oodata, millal ta sarjast lahkub

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Magnussen
Kevin Magnussen Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Kevin Magnussen on tülitsemas kahekordse maailmameistri Fernando Alonsoga, kes on Vormel 1 sarjas veetmas oma viimast hooaega. Magnussen ei jõua oma sõnul ära oodata, millal Alonso lahkub.

Alonso üritas Itaalia GP kvalifikatsioonis sõita Magnussenist mööda esimeses kurvis, aga lõpuks ei suutnud piloodid kurvi korralikult koos läbida, pidid kokku põrkama ja nii rikkusid nad üheteise ringiajad. Kuna tegu oli kvalifikatsiooni teise vooru viimase ringiga, siis kumbki sõitja kümne parema sekka ei pääsenud.

Alonso pilkas seejärel Magnusseni meeskonna raadios ja tegi taanlast maha. Nüüd on Magnussen olukorra kohta ka oma arvamust avaldanud. «Mind need spekulatsioonid ei huvita, miks ta seda tegi. See oli ebavajalik lollus. Ta üritas minu abil endale puhtamas õhus sajandikke võita,» arvas Magnussen.

«Aga ma ei lase teda mingil juhul ju enda kiirel ringil mööda, rikkudes oma ringi. Mitte mingil juhul. Ma tean, et Alonso enda arvates on ta jumal, aga selliseid asju ei juhtu,» rääkis Magnussen.

Alonso süüdistas Magnusseni soojendusringil möödasõidus, ning selle tõttu ka olukorra tekkimisel. «Mina sõitsin temast mööda, sest ta oli aeglasem. Mingil põhjusel otsustas ta minu sabas kiirele ringile tulla mitte vahet sisse jätta, nagu teised teevad,» rääkis Magnussen.

Kui Magnussenilt uuriti Alonso vestluse kohta meeskonnaraadios, lausus Magnussen: «Pärast kvalifikatsiooni tuli ta minu juurde ja lihtsalt naeris mulle näkku, täiesti uskumatult lugupidamatu käitumine. Ma ei jõua ära oodata, millal ta sarjast lahkub.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles