Postimehe video: väravavahi omavärav ja VARi hea töö Bundesligas

Ott Järvela
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saksamaa jalgpalli Bundesliga teises voorus kohtus Leverkuseni Bayer kodus Wolfsburgiga ja kaotas 1:3, kuigi asus Leon Bailey 24. minuti väravast 1:0 juhtima. Bayeri allakäik algas väravavahi omaväravast.

Nimelt tõrjus Ramazan Ozcan 36. minutil enda väravasse tugeva tsenderduse, millel polnud ohtu väravasse jõuda. Teisel poolajal tabasid Wout Weghorst 55. ja Renato Steffen 60. minutil. Wolfsburgil on tabelis kaks võitu, Leverkusenil kaks kaotust.

Bremeni Werder sõitis külla Frankfurti Eintrachtile ja asus juhtima 20. minutil, kui VARi abiga kinnitati Yuya Osako värav, mille abikohtunik esmalt suluseisuks fikseeris. Eintrachti mured süvenesid 32. minutil, kui vastast kätega näkku tõuganud Jetro Willems teenis punase kaardi.

Siiski suutis Eintracht 54. minutil viigistada, kui Mijat Gacinovici teenitud penalti realiseeris Sebastien Haller. Võidust jäi kodumeeskond siiski ilma, sest 90+6. minutil lõi Milot Rashica karistuslöögist külaliste 2:1 võiduvärava.

Koduväljakul sai kaotuse ka Stuttgart, kes jäi 0:3 alla tiitlikaitsjale Müncheni Bayernile. Väravad lõi Leon Goretzka 37., Robert Lewandowski 62. ja Thomas Müller 76. minutil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles