Blogi: Kirt oli Berliinis neljas, Kanter Hartingu viimasel võistlusel viies

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Kirt.
Magnus Kirt. Foto: LIIS TREIMANN / EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

Berliini kergejõustikumiitingul sai Magnus Kirt odaviskes neljanda ja Gerd Kanter kettaheites viienda koha.

Meeste odaviskes saavutasid kolmikvõidu sakslased. Esikoht läks Thomas Röhlerile 86.50ga, teine oli Julian Weber 85.54 ning kolmas Andreas Hofmann 85.09ga. Avavooru järel juhtinud Kirt jäi lõpuks 83.79ga neljandaks.

Meeste kettaheites võtsid kaksikvõidu vennad Hartingud. Esikoht läks Christophile tulemusega 65.67 ja sportlaskarjääri viimase võistluse teinud Robert oli 64.95ga teine. Sakslastele kindlustas kolmikvõidu Martin Wierig 63.67ga. Kanter heitis 62.37, mis andis viienda koha.

Enne võistlust:

Eesti aja järgi kell 16.00 algavas meeste odaviskes on Kirdil konkurentideks valgevenelane Pavel Mialeška, Moldova esindaja Andrian Mardare, poolakas Marcin Krukowski, lätlane Rolands Strobinders ning sakslased Julian Weber, Andreas Hofmann ja Thomas Röhler.

Viimati oli Kirt võistlustules Zürichis toimunud Teemantliiga finaaletapil, kus sai 87.57ga teise koha. Võitis Hofmann 91.44ga ning kolmas oli Röhler 85.76ga.

Kell 17.40 algavas meeste kettaheites pakuvad Kanterile konkurentsi sakslased Arthur Abele, Daniel Jasinski, Martin Wierig ning Christoph ja Robert Harting, itaallane Hannes Kirchler ning poolakad Robert Urbanek ja Piotr Malachowski.

31. augustil Brüsselis peetud Teemantliiga finaaletapil oli täna võistlevatest meestest parim Christoph Harting kellele 65.13 pikkune heide tõi kuuenda koha. Urbanek oli 64.03ga seitsmes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles