Superõed Williamsid keelduvad kangekaelselt pensionipõlvest (1)

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena (esiplaanil) ja Venus Williams jätkavad väsimatult tenniseajaloo uueks kirjutamist. FOTO: Sarah Stier/Afp/Scanpix
Serena (esiplaanil) ja Venus Williams jätkavad väsimatult tenniseajaloo uueks kirjutamist. FOTO: Sarah Stier/Afp/Scanpix Foto: Sarah Stier/Afp/Scanpix

Ajal, kui meie lootsime, et Kaia Kanepi suudab USA lahtistel meistrivõistlustel duellis Serena Williamsiga korda saata väikese ime, pühendus tenniseilm aegade edukaimaks mängijaks pürgiva ameeriklanna vägevuse ülistamisele. Kui Williams eile hilisõhtul planeedi suurimal tenniseareenil New Yorgis Kanepist jagu sai, jäi teda Margaret Courti Suure slämmi turniirivõitude rekordi (24) kordamisest lahutama vaid kolm mängu.

Täpselt aasta eest emaks saanud 36-aastane Williams on igatahes vääramatult tipus tagasi. Pärast õe Venuse veenvat seljatamist pidasid paljud teda juba US Openi suurimaks soosikuks.

Aga mis teeb õdede Williamsite fenomeni niivõrd eriliseks? Pole liialdus öelda, et mida aeg edasi, seda erilisemaks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles