Serena Williams: Kanepi lööb tugevamalt kui mina. Hullumeelne!

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi ja Serena Williams.
Kaia Kanepi ja Serena Williams. Foto: Carolyn Kaster / AP

Kaia Kanepi teekond USA lahtistel lõppes sedapuhku neljandas ringis, kui eestlanna jäi kolmesetilises lahingus 0:6, 6:4, 3:6 alla Serena Williamsile. Pärast mängu kiitis ameeriklanna Kanepi löögikätt, nimetades seda isegi võimsamaks kui tema oma.

Mängujärgses intervjuus tunnistas Williams, et avaseti 6:0 võit oli küll tore, ent mängitakse ikkagi kahe seti võiduni. «Alati on tore 6:0 võita, aga sellest tuleb üle olla. Ma ei ütleks, et ma teises setis midagi väga valesti tegin,» ütles Williams.

Samuti märkis ameeriklanna, et Kanepi löögid on tema omast isegi tugevamad. «Ta lööb tugevamalt kui mina. Ta sõna otseses mõttes ründas igat palli nii jõuliselt. Ma ise proovin mängida natukene mitmekesisemalt,» lausus Williams.

Endine meeste maailma esireket ning praegu Eurospordis eksperdina töötav rootslane Mats Wilander kiitis matši järel samuti eestlanna tugevat lööki. «Mitte keegi ei löö kõvemini kui Kanepi, välja arvatud Serena. Aga esimeses setis mängis Serena nii uskumatult hästi - paremini enam ei saagi -, et mul oli tunne nagu võtnuks ta Kanepilt reketi käest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles