Kanepi: räägitakse, et oli hea mäng. Proovin seda uskuda (9)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaia Kanepi teekond USA lahtistel lõppes sedapuhku neljandas ringis, kui eestlanna jäi kolmesetilises lahingus 0:6, 6:4, 3:6 alla Serena Williamsile.

Eestlanna tunnistas pressikonverentsil, et mängu alguses oli Williamsi vastu võimatu midagi teha. «Ta mängis tõsiselt hästi ja iga kord, kui ma väikesegi võimaluse leidsin, siis hakkasin mõtlema, et see on väga tähtis löök. Siis on see muidugi veel raskem, sest sa tead, et pead hästi lööma!»

Pärast mängu kiitis ameeriklanna Kanepi löögikätt, nimetades seda isegi võimsamaks kui tema oma. Kanepi kiitis vastast samuti ning lisas, et väike okas jääb siiski hinge. 

«Naudin võite tunduvalt rohkem kui kaotusi. Nii palju, kui ma olen saanud tagasisidet, siis räägitakse, et oli hea mäng. Eks ma proovin seda uskuda,» muigas ta.

Kus Kanepi järgmisena mängib? «Ma pole veel edasisi plaane teinud, aga US Open meeldib mulle ikka tõsiselt igal aastal.»

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles