Galerii: kas Williams andis uue moeröögatusega prantslastele vastulöögi?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Serena Williams jätkab intriigide punumist. Kui hiljuti anti Williamsile mõista, et Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel enam teda omanäolistes kostüümides ehk kassikostüümiga väljakule ei lasta, siis eile pani Williams kohtumises Kaia Kanepiga justkui nimme endale kleidi, mille seelikuosa meenutab tutut.

Williams kandis tänavu Prantsusmaa lahtistel mängides liibuvat kostüümi, mis kujutlusvõimele just palju ruumi ei jätnud. Tegelikult kasutas Williams taolist tennisekostüümi hoopis tervislikel põhjustel - see aitas tal toime tulla verehüübimisprobleemiga. 

Selline vabandus aga Williamsit tulevikus enam ei aita, sest Prantsusmaa lahtiste tenniseturniiri president Bernard Giudicelli andis US Openi eel mõista, et järgmisel aastal mängijaid selliste kostüümidega väljakule ei lubata. 

Kuigi Williams pole teemat kommenteerinud, andsid tema uued kostüümid US Openil mõista, mida tema asjast arvab. Kui varasemates ringides mängis Williams musta seelikuga, siis nüüd kandis ta uut moeröögatust, Louis Vuittoni disaineri Virgil Abloi ja Nike'i koostöös valmistatud lavendlikarva tutut. 

«Olen liialt palju pükse kandnud. See on lõbus kostüüm, aga ka väga praktiline ja mõnus, et saaksin probleemideta mängida,» vahendas tema sõnu ajakiri People.

Williams alistas Kanepi kaheksandikfinaalis 6:0, 4:6, 6:3 ning kohtub veerandfinaalis tšehhitari Karolina Pliškovaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles